Enter your keyword

Corona/online lessen

Corona / online lessen


INSTRUCTIES ONLINE LESSEN

1. Schrijf je in op ons online lesrooster van Eversports.
2. 15 minuten voor de start van de les zie je bij

je boekingen een link naar live stream online les aanklikbaar worden.
3. klik deze aan en SCHRIJF JE IN!
4. Zonder inschrijving ontvang je GEEN mail voor de herhaling.
4. Alle lessen hebben een nummer, voordat je boekt kijk goed of je deze al eerder hebt gevolgd. Een herhaling is kosteloos binnen 6 dagen.

Uitgebreide instructies kan je vinden onder het kopje contact -> nieuwsbrieven -> online lessen.

Zie je geen link ?
1. Zorg dat je apparaat de nieuwste update’s heeft. Playstore (android) alles updaten of apple store de update’s halen. Indien dit niet zo is zie je GEEN LINK!!
2. Ververs de pagina, of wissel naar andere pagina.

Problemen? Mail of app mij dan lossen we het op 😉

Dinsdag 31 maart:
Zoals het er nu uitziet blijven we nog wel wat langer gesloten dan 6 april. Wij zijn dankbaar voor jullie support en doen aan onze kant ons uiterste best om een stukje Yogaschool thuis te brengen.
Laat ook vooral weten wat jij wilt aan lessen…. wij zijn 4 dagen per week aan het opnemen voor jullie en vinden het fijn om te horen waar behoefte aan is. Stuur je mail naar info@yogabeverwijk.nl

Zaterdag 28 maart:
Even 2 dagen rust, maandag gaan we weer van start met nieuwe lessen opnemen. Helaas is een Alignment Flow en Balance vanwege een poging om de ruis te onderdrukken mislukt, deze gaan we opnieuw opnemen. Wij zijn natuurlijk geen professionele video makers en doen wat mogelijk is onder de omstandigheden. Welke nieuwe lessen kan je verwachten?
Flow lessen, 4 nieuwe lessen in de maak (Lizzy, Nicolette, Jacqueline en Elvira), Yoga pilates, Fascia fit 02, CAY 03, mindfulness 02, balance.


Dinsdag 24 maart:
De meeste van jullie hebben de weg gevonden naar de online lessen. Komende week komen er weer nieuwe lessen bij, flow, yoga pilates, balance en yin. Check wel goed of je de les al hebt gezien! de nummers en thema staan erbij.

Zaterdag 21 maart:
Nieuwe online lessen zijn te boeken!
Jacqueline neemt jullie mee in een CAY les, + CAY fascia fit.

Er volgt nog een workshop strippen doe je online! Check de online agenda regelmatig en kijk naar het nummer en thema of je deze al hebt gezien.

Vrijdag 20 maart:
Houd de online agenda in de gaten, dagelijks zet ik er lessen bij.
De eerste online les is geweest. Bij meeste deelnemers ging dit zonder mijn hulp, super! Belangrijk is om de link te activeren(!!) vanaf 15 minuten voor aanvang bij jouw boekingen. Daarmee kan je dan inschrijven en tot 6 dagen daarna de herhaling bekijken.

En bij problemen mail mij gerust, ik antwoord op dit moment binnen 1 uur uitgezonderd het weekend dan neem ik even gas terug.
Maandag gaan Judith en Jacqueline een les opnemen. Restorative Yoga en een les met ballen en strip. Als alles goed gaat kan deze dinsdag online.

Donderdag 19 maart:
De online lessen gaan van start! Vanavond staat de eerste les op het rooster. Instructies in de nieuwsbrief die net verstuurd is, check je mail of lees deze onder contact -> nieuwsbrieven op deze website.

Het zal even wennen zijn de eerste keer maar dat went snel. Je hoeft niets speciaal te downloaden qua programma’s vooraf.

Heel kort, je schrijft je net als normaal in, 15 minuten voor de start van de les zie je bij je boekingen een link staan, klik daarop en volg de stappen.
Zie je geen link naar de online les komen, ververs dan de pagina of wisselen even naar een andere pagina.

De les start exact op de aangegeven tijd, start je later dan kan je na afloop de herhaling bekijken via de mail die je hebt ontvangen (tot 6 dagen daarna).
Gezien de ontwikkelingen van gister blijft de yogaschool gesloten en houd ik contact met jullie via de lessen en op de Facebook site van De Blauwe Vlinder. Lieve groet, Elvira

Woensdag 18 maart:
Na gister een lange dag met video opname’s, foto + interview voor de krant, weer vroeg op om zo spoedig mogelijk de online lessen van start te kunnen laten gaan.
Ik wil de lessen zoveel mogelijk vooraf opnemen omdat er op de yogaschool (nog) geen internet is. Wellicht een live les vanaf een andere locatie. Dit vraagt nogal wat kunst en vlieg werk met video’s bewerken en uploaden.
Maar.. het gaat goed komen.

Zodra alles erop staat verstuur ik ook de extra nieuwsbrief hierover. Deze kan je teruglezen op deze website onder het kopje contact -> nieuwsbrieven.

Ik ben ook aan het overwegen om de school open te stellen voor maximaal 4 deelnemers per les. Voor de duidelijkheid dit is een overweging! We kunnen namelijk prima aan de richtlijnen voldoen van minimaal 1.5 meter afstand in onze zaal. Maar…. is dit een goed signaal om af te geven?? In deze tijd van stress is het ook goed voor de gezondheid (stress onderdrukt het immuunsysteem) om met iets anders bezig te zijn maar is het maatschappelijk verantwoord?

Veel om over na te denken en te beslissen. Voorlopig zijn de online lessen de meest veilige oplossing en gaan we daar mee verder vandaag en morgen. Welke lessen komen eraan? Critical Alignment, Mindfulness Yoga, Yoga-Pilates en Yin Yoga.

Ik wens iedereen, in deze onwerkelijke tijd, heel veel sterkte toe en gezondheid. X Elvira

Maandag 16 maart:
Goedemorgen lieve deelnemers ;-),

Na een lange, onrustige zondag avond en kort nachtje weer vroeg achter de laptop om van alles te gaan uitzoeken over online lesgeven. Eversports biedt de mogelijkheid om online lessen te gaan volgen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Je schrijft je net als normaal in op het lesrooster maar nu voor de online les tot 1 uur voor aanvang. Je ontvangt een half uur voor de les een mail waarmee je kunt inchecken. Controleer je spambox en zet ons adres op veilig! Kan je op dit tijdstip niet? Op iedere moment kan je de les zelf meedoen, tot 6 dagen na de les.
Zoals het er nu uitziet gaan we werken met Webinargeek.


Wat heb je nodig? Een computer, laptop of smartphone (met internet verbinding). Je yogamat en voor de CAY les een rug strip.

FAQ
* Ik wil de les wel meedoen maar kan niet op de tijd in het online lesrooster.
De les kan je op dat moment gelijk meedoen maar dat hoeft niet. Wanneer jij wilt kan je deze terug kijken (on demand) en meedoen tot 6 dagen na de les blijft deze beschikbaar.

* Ik heb geen (rug) strip, kan ik de les meedoen?
Liever wel maar je kunt ook een handdoek stevig oprollen tot 1 meter lang en 4 cm dik ongeveer. Wil je een strip kopen? stuur mij dan even een Whats app bericht op 06-24 26 43 26.

*Ik heb een abonnement of lessenkaart, kan ik hiermee de lessen volgen?
Ja, een online les kost 1 credit en wordt bij inschrijving gelijk verrekend.
* Ik ben geen lid bij jullie, kan ik een les volgen?
Ja, via Eversports kan je inschrijven, dit kost per online les 7,50 en is via ideal te betalen.

Mochten er problemen zijn kan je na afloop altijd even mailen met ons en we horen natuurlijk ook graag hoe je het ervaart. Zodra ik meer weet horen jullie weer van mij.

Keep calm & yoga on(line)
Elvira en het docenten team van De Blauwe Vlinder