Enter your keyword

Diana van Vliet

Diana

Ik ben Diana van Vliet, moeder van drie pubers, geregistreerde bekkenfysiotherapeut , algemene fysiotherapeut en gediplomeerde yoga en pilatesdocent.

Naast mijn werk hou ik ook van buiten activiteiten zoals wandelen, hardlopen, fietsen op de mountainbike. Mijn kennis vergroot ik door het volgen van  cursussen en opleidingen en veel te lezen. Ik ontwikkel me graag op veel  vlakken. Mijn grootste passie is yoga. Yoga voelt voor mij als thuiskomen zowel in mijn lichaam als in mijn geest.  Ik merk dat yoga een positief effect heeft op mijn welbevinden en gezondheid, ondanks of misschien wel dankzij ook de ongemakken die ik tegenkom op de mat. Yoga is voor mij dan ook de weg naar binnen, de weg naar je hart en de weg naar meer bewustzijn.  Ik wil je daar graag in begeleiden tijdens de lessen die ik geef bij de Blauwe Vlinder

Tijdens de lessen wil ik je uitnodigen om  jouw mogelijkheden te ontdekken en te (h)erkennen waar je grenzen liggen. Binnen de lessen integreer ik mijn kennis vanuit de fysiotherapie. Zo let ik op lichaamshouding en kan ik je uitleg geven over bepaalde lichaamsfuncties, zoals bijvoorbeeld de werking van de spieren, het bindweefsel, de ademhaling en het zenuwstelsel.

Het mooiste aan yoga en pilates vind ik dat je bewust wordt van je lichaam. Gedurende de tijd dat ik yoga en pilates beoefen voel ik me krachtiger in mijn lichaam en geest terwijl ik ook meer rust en ontspanning ervaar.  Het heeft mij geleerd om meer te ervaren wat ik nodig heb. Nu vind ik het fijn om mijn kennis te delen met anderen.

Graag zie ik je op de woensdagochtend bij de speciale fysio yoga-pilates!

Diana van Vliet

Diana

Ik ben Diana van Vliet, moeder van drie pubers, geregistreerde bekkenfysiotherapeut , algemene fysiotherapeut en gediplomeerde yoga en pilatesdocent.

Naast mijn werk hou ik ook van buiten activiteiten zoals wandelen, hardlopen, fietsen op de mountainbike. Mijn kennis vergroot ik door het volgen van  cursussen en opleidingen en veel te lezen. Ik ontwikkel me graag op veel  vlakken. Mijn grootste passie is yoga. Yoga voelt voor mij als thuiskomen zowel in mijn lichaam als in mijn geest.  Ik merk dat yoga een positief effect heeft op mijn welbevinden en gezondheid, ondanks of misschien wel dankzij ook de ongemakken die ik tegenkom op de mat. Yoga is voor mij dan ook de weg naar binnen, de weg naar je hart en de weg naar meer bewustzijn.  Ik wil je daar graag in begeleiden tijdens de lessen die ik geef bij de Blauwe Vlinder

Tijdens de lessen wil ik je uitnodigen om  jouw mogelijkheden te ontdekken en te (h)erkennen waar je grenzen liggen. Binnen de lessen integreer ik mijn kennis vanuit de fysiotherapie. Zo let ik op lichaamshouding en kan ik je uitleg geven over bepaalde lichaamsfuncties, zoals bijvoorbeeld de werking van de spieren, het bindweefsel, de ademhaling en het zenuwstelsel.

Het mooiste aan yoga en pilates vind ik dat je bewust wordt van je lichaam. Gedurende de tijd dat ik yoga en pilates beoefen voel ik me krachtiger in mijn lichaam en geest terwijl ik ook meer rust en ontspanning ervaar.  Het heeft mij geleerd om meer te ervaren wat ik nodig heb. Nu vind ik het fijn om mijn kennis te delen met anderen.

Graag zie ik je op de woensdagochtend bij de speciale fysio yoga-pilates!

Diana van Vliet