Annemarie de Blois

Mijn naam is Annemarie de Blois. Als hoog sensitief persoon ervaarde ik altijd al dat ik heel moeilijk mijn gedachten ‘uit kon zetten’. Meditatie alleen was niets voor mij want mijn hoofd ging steeds maar door met denken. Toen ben ik op advies van familie gestart met Yin yoga. Daar vond ik de rust in mijn hoofd. Na de les, op weg naar huis, zat ik nog lang na te genieten van de rust…het gevoel dat ik met m’n hoofd in de wolken zat….

Ik heb een coachpraktijk (www.thepowerinside.nl) voor hoog sensitieve mensen in Heemskerk. Samen met Marcel Smit organiseer ik elke maand een thema-retreat waarin ook de Yin yoga een belangrijke plek heeft. Via Marcel kwam ik bij de Blauwe Vlinder.

Afgelopen jaar werd ik door mijn schoonzus erop geattendeerd dat ik nog meer kan betekenen voor mijn cliënten met Yin. Ik ben toen verder gaan informeren en heb gevonden wat ik onbewust nog miste. Ik ben een Yin yoga docenten opleiding gaan doen en doe nog meer vervolgcursussen om ook in mijn praktijk mensen verder te helpen door middel van Yin yoga.

Ik heb jarenlange ervaring in het onderwijs (basis en HBO) en in de zorg en ik vind het heel fijn om mensen te helpen hun kracht te ontdekken…en hun rust!

Ik heb in mijn Yin opleiding heel veel geleerd wat Yin Yoga nog meer voor je kan betekenen. Daar wil ik je tijdens de les je graag meer over vertellen en het laten ervaren!

Ik woon met Nico in Heemskerk samen met mijn hondje Kaya. Mijn drie volwassen dochters wonen (helaas) wat verder van mij vandaan.

Je bent van harte welkom in mijn les!

Lieve groet,

Annemarie