Daphne Hartman

Ik ben Daphne Hartman, getrouwd, 3 kinderen en woonachtig in Beverwijk. Vanaf 1 januari 2023 samen met Guusje de nieuwe eigenaar van De Blauwe Vlinder. Al bijna 30 jaar ben ik werkzaam in het middelbaar onderwijs als docent, coach en zorgcoördinator. Doordat ik parttime werk is er ook ruimte om ook andere werkzaamheden te doen.

Mijn eerste yoga-opleiding, de Critical Alignment Flow, heb ik gedaan bij De Blauwe Vlinder. Tijdens die opleiding werd ik voor het eerst geconfronteerd met het gegeven dat ik erg in mijn hoofd zat. De verbinding maken met het hart en met de rest van mijn lichaam was voor mij toen nog redelijk onbekend. Vanaf dat moment wist ik dat ik meer wilde ervaren. Ik ben daarna de Yin-opleiding gaan doen. Tijdens die opleiding heeft het  loslaten van gedachten om in mijn stilte te komen een verdieping gevonden die ik ook in de Pilates opleiding mee kon nemen.

Op het moment ben ik gestart met de opleiding ademwerk & pranayama. Ik leer hoe het is om volledig te ademen, de adem te verbinden waardoor ik me bewust kan worden van patronen die beperken. Door het toepassen van ademhalingstechnieken kan je deze patronen loslaten.
Yoga is een verdieping in mijn leven, het helpt me groeien doordat ik me bewuster word en leer ontdekken wie ik echt ben voorbij mijn gedachten.