Guusje Duijvestijn

Ik ben Guusje en samen met Daphne de nieuwe eigenares van Yogaschool de Blauwe Vlinder. Of zoals ik het vaak noem Yogaschool de blije vlinder.

Samen woon ik met mijn partner Tom en onze lieve kat Ziggy. Reizen en nieuwe plekjes ontdekken in de wereld word ik gelukkig van. Bewegen op muziek vind ik heerlijk. De reden om met yoga te beginnen kan voor ieder anders zijn. Mijn lichaam sterk en lenig te houden was voor mij een reden om met yoga te beginnen. In 2007 ben ik begonnen met het volgen van Balance lessen. Hier leerde ik dat je ademhaling je kan helpen ontspannen maar ook kracht kan geven. Dit was mijn inspiratie om zelf ook les te geven.

Naast het geven van Balance heb ik ongeveer 8 jaar Zumba en Piloxing gegeven. Op zoek naar verdieping en meer kennis over Yoga en Pilates heb ik in 2015 een pilates opleiding gevolgd bij Pilates HQ en in 2016 de 200 uurs Hatha Vinyasa opleiding bij Oceanic Yoga in India. Hier heb ik ervaren hoe fysieke kracht en innerlijke rust samen kunnen komen. Om te ontwikkelen en te groeien heb ik meerdere modules en workshops gevolgd onder andere Prana Vinyasa  bij Shiva Rea.
Lenigheid, sierlijkheid, dans en creativiteit werden met elkaar verbonden. Dit was voor mij een bevestiging hoe mooi yoga kan zijn.

Yoga is voor mij: genieten van je ademhaling, samenzijn, te leren van elkaar en jezelf opnieuw te ontdekken. Het is een prachtige reis die nooit ophoudt.