Karolina Slot-Kubrak

Mijn naam is Karolina.

Ik ben een trotse en toegewijde moeder van drie kinderen (Filip, Sofie en Bruno) en een gelukkige vrouw van mijn grote liefde Paul. Naast het zorgen voor mijn gezin ben ik dol op reizen, fotograferen, lezen en (vegetarisch) koken.

Liefde en respect voor elkaar en voor de natuur staan centraal in mijn gezinsleven en ook in mijn professie als masseuse/schoonheidsspecialiste.
Vanuit de passie voor een gezond, natuurlijk en gebalanceerd leven heb ik mijn praktijk Natuurlijk Mooi opgericht, waar ik het verzorgen van het lichaam combineer met gezonde voeding en life style advies.
Ruim 13 jaar geleden kwam ik voor het eerst in de aanraking met yoga, ik was opslag verliefd!

Wat yoga met mij deed, de rust, de stilte na drukke en vaak hectische dagen, mijn lijf die langer en soepeler aanvoelde, het leek wel een magisch effect te hebben op mijn lichaam en geest. Zodra ik op het matje stapte begon mijn magische reis.
Een reis waarbij ik steeds opnieuw op ontdekking ging en me steeds weer deed verbazen over mezelf. Niet alleen in de zin van fysieke mogelijkheden (en aan het begin vooral mijn tekortkomingen) maar ook mentaal.
Ik ontdekte hoeveel spanning, potentie, ontspanning, doorzettingsvermogen, mildheid en ruimte in mij schuilde maar vooral hoe belangrijk het is om voldoende aandacht aan jezelf te geven.

Al snel leerde ik om mezelf af en toe op de eerste plaats te zetten ipv op nummer 234 van mijn “to do” lijstje.
Ik leerde hoe belangrijk en fijn het is om voor jezelf te zorgen en liefde en aandacht aan jezelf te schenken en hoeveel meer je dan in staat bent aan anderen te geven. Het veranderde veel en gaf mij nieuwe inzichten. Door dat “ene uurtje yoga” werd ik hoe gek dat ook klinkt beter!Beter in alles. Een beter mens, betere moeder, betere vrouw en vriendin. Na de les voelde ik me lichter, vrolijker, milder, vol energie en tevredenheid, en glimlachte nog lang na afloop.
Al snel was yoga niet meer weg te denken uit mijn leven.

In mei heb ik mijn grote droom waargemaakt door de Teacher training flow yoga opleiding af te ronden op De Blauwe Vlinder. Het was een prachtige en leerzame ervaring in een groep bijzondere en mooie mensen die door de voorliefde voor yoga samen gebracht werden.

De kans om les te kunnen geven bij De Blauwe Vlinder omarm ik van harte en ik sta te popelen om mijn passie voor yoga, de natuur, het leven en de medemens te mogen doorgeven tijdens de lessen en om samen op ontdekkingsreis te gaan die uiteindelijk voelt als thuiskomen

Namaste Karolina Slot