Marcel Smit

Ik ben Marcel, getrouwd met Martha en samen hebben we een zoon. Mijn yogareis is een aantal jaren geleden gestart.

Door een constante overprikkeling van mijn hoofd en stress in mijn lichaam besloot ik om diverse vormen van stress release yoga te volgen. De lessen hadden allen één ding gemeen, het voelde als thuiskomen bij mezelf.

Na de Yin Yoga opleiding heb ik een Yoga Nidra opleiding gevolgd, welke naadloos aansluit bij de Yin en een extra verdieping in yoga met zich meebrengt. Twee jaar geleden zag ik mezelf niet als yogadocent op de mat, want ik deed de opleiding in de eerste instantie puur voor mezelf om verder te kunnen groeien.

Inmiddels sta ik als docent op de mat en kom steeds dichter bij mezelf en mijn missie. Lesgeven geeft me energie. Mijn hoog gevoeligheid is hierin mijn kracht. De verstilling, de verbinding met mezelf, de rust en het vinden van kalmte in mijn hoofd en lichaam. Dat is precies waar yoga over gaat. Dit wil ik graag doorgeven aan anderen. Ik geef les op de wijze waarop ik zelf een yogales zou willen ontvangen door ruimte en rust te creëren. De ruimte voor liefde en jezelf mogen zijn. Dat is mijn missie.

Wees welkom in de les!

Liefs Marcel