Nienke Prins

Toen ik in 2014 aan het herstellen was van een nekblessure kwam ik erachter wat Critical Alignment Yoga voor je kan doen. Door het loslaten van spanning op speciale tools kon ik spanningsvrij bewegen en kracht opbouwen vanuit een rustige basis. Deze positieve ervaring wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen en ben docent geworden.

Yoga vind ik mooi omdat je de tijd neemt om naar je lichaam te luisteren en “uit je hoofd” komt. Denken heeft ons mooie dingen gebracht, maar het leven is meer. Ik werkte na mijn studies economie en informatiemanagement met veel plezier bij veel verschillende organisaties. Maar miste iets en toen heb ik een jaartraining zijnsoriëntatie gedaan.

Critical Alignment Yoga is voor mij het onderzoeken waar en wanneer je spanning opbouwt, hoe je deze los kunt laten en hoe je van daaruit in beweging kunt komen. Mijn les is niet ambitieus maar gericht op dit gezamenlijke onderzoek in een ontspannen sfeer.

Ik woon met mijn man en 2 dochters in Zandvoort en kom graag naar Beverwijk om lessen te geven. Het lijkt me leuk je een keer in de les te verwelkomen.

Warme groet,

Nienke