Elvira Groenland

Welkom! Ik ben Elvira Groenland, eigenaresse van Yogaschool De Blauwe Vlinder.

Vanaf 7-jarige leeftijd heeft beweging en vooral dans een positieve uitwerking op mij gehad. Het voelde heerlijk om bezig te zijn met beweging en gaf veel plezier.

Na vier kinderen en bijkomende veranderingen paste klassiek ballet minder goed. Ik ben op zoek  gegaan naar een vorm van bewegen die beter aansloot. Op een sportschool kwam ik in aanraking met Pilates en later Yoga. Ik was niet gelijk verliefd 😉 maar het gaf me zoveel aan stabiliteit en flexibiliteit weer terug dat ik wel ben doorgegaan en nog steeds.

Naast mijn werkzaamheden als rij-examinator bij het CBR (1997-2016) heb ik diverse opleidingen gevolgd voor het geven van pilates en yogalessen. 

In 2011 is Yogaschool De Blauwe Vlinder geboren en door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in Beverwijk qua gespecialiseerde Yogalessen voor nek/rug en schouders (CAY) en de diversiteit aan andere lessen.

Samen met het fantastische docententeam willen wij jou laten ervaren wat Yoga voor je kan betekenen. 

Yogaschool De Blauwe Vlinder is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, met persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Graag tot ziens in een van de inspirerende lessen!

Elvira 

Voor vragen en advies kan je mij mailen, bellen of een whats app sturen: info@yogabeverwijk.nl – 06-24 26 43 26

ryt-200-150x150

Elvira Groenland

Vanaf 7-jarige leeftijd heeft beweging en vooral dans een magische uitwerking op mij gehad. Het voelde heerlijk om bezig te zijn met beweging en gaf veel plezier.

Na vier kinderen (en zwangerschappen) was mijn lichaam veranderd en ging ik op zoek naar een vorm die beter paste dan klassiek ballet. Op een sportschool kwam ik in aanraking met Pilates en later Yoga. Ik was niet gelijk verliefd 😉 maar het gaf me zoveel aan stabiliteit en flexibiliteit weer terug dat ik daarmee ben doorgegaan.

Naast mijn werkzaamheden als rij-examinator bij het CBR (1997-2016) ben ik gestart met het volgen van opleidingen en het geven van pilates en yogalessen.

In 2011 is Yogaschool De Blauwe Vlinder geboren, in eerste instantie alleen en juni 2012 samen met Erika Noorman. Na bijna 8 jaar gaan we onze eigen weg en geef ik leiding aan de Yogaschool met het fantastische team docenten.

Yogaschool De Blauwe Vlinder is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, met persoonlijke aandacht en begeleiding. Kom meedoen en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen!
Graag tot ziens in een van de inspirerende lessen!

Elvira

Voor vragen en advies kan je mij altijd mailen, bellen of een whats app sturen: info@yogabeverwijk.nl – 06-24 26 43 26

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *