Enter your keyword

Alignment Flow Yoga

Alignment Flow Yoga

Onze Alignment Flow les is een zachte vorm van yoga, waarin wij de principes van de Critical Alignment laten terugkomen. Net als bij Power Yoga worden de houdingen in flow met elkaar verbonden, waarbij elke beweging wordt begeleid door een in- of een uitademing. De Alignment Flow lessen zijn onderverdeeld in twee niveau’s.

Alignment Flow Yoga

Deze les is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Tijdens deze les wordt meer uitleg gegeven over de houdingen. Hierdoor is het tempo rustiger dan bij Alignment Flow +. Je zult merken dat je lichaam soepeler gaat aanvoelen. Je spieren versterken waar dat nodig is en ontspannen waar te veel spanning wordt vastgehouden.De stijfheid vermindert en de flexibiliteit verbetert. Dit geeft een energiek gevoel en ontstresst. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning.

Alignment Flow Yoga +

Deze les is geschikt voor diegenen die al wat ervaring hebben opgedaan met yoga. Je hoeft niet heel lenig te zijn, maar de zonnegroeten en houdingen (asana’s) zijn je bekend. In deze les kan het tempo wat hoger liggen. Dit is ook afhankelijk van de docent.

Flow Yoga

Onze Flow les is een zachte vorm van yoga, waarin wij de principes van de Critical alignment laten terugkomen. Net als bij Power Yoga worden de houdingen in flow met elkaar verbonden, waarbij elke beweging wordt begeleid door een in- of een uitademing. De Flow lessen zijn onderverdeeld in twee niveau’s.

Flow Yoga 1

Deze les is geschikt voor iedereen, ook als je nog geen ervaring hebt met yoga. Tijdens deze les wordt meer uitleg gegeven over de houdingen. Hierdoor is het tempo rustiger dan bij  Flow 2. Je zult merken dat je lichaam soepeler gaat aanvoelen. Je spieren versterken waar dat nodig is en ontspannen waar te veel spanning wordt vastgehouden.De stijfheid vermindert en de flexibiliteit verbetert. Dit geeft een energiek gevoel en ontstresst. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning.

Flow Yoga 2

Deze les is geschikt voor diegenen die al wat ervaring hebben opgedaan met yoga. Je hoeft niet heel lenig te zijn, maar de zonnegroeten en houdingen (asana’s) zijn je bekend. In deze les kan het tempo wat hoger liggen. Dit is ook afhankelijk van de instructeur.