Enter your keyword

Power Yoga

Power Yoga

Power yoga is een zeer krachtige en dynamische vorm van yoga. Een vorm die is ontstaan vanuit de Ashtanga-yoga. Anders dan bij de traditionelere yoga worden bij Power yoga de yogahoudingen (asana´s) met elkaar verbonden tot één vloeiende beweging. Deze gaan samen met een specifieke ademtechniek: de Ujjayi adem. In de Ashtanga-yoga ligt de routine vast. Bij Poweryoga wordt een mix gemaakt van asana´s, waardoor een nieuwe routine ontstaat.

Het beoefenen van Power yoga levert je kracht, flexibiliteit, balans en energie op. Het is een manier van bewegen waardoor je de allerbeste zorg besteedt aan je lichaam. En een manier die uitdagend blijft, hoe ervaren of bedreven je ook bent.

Deze les is geschikt voor je als je al wat ervaring met yoga (Flow yoga of Balance) hebt opgedaan.

Power Yoga

Poweryoga is een zeer krachtige en dynamische vorm van yoga. Een vorm die is ontstaan vanuit de Ashtanga-yoga. Anders dan bij de traditionelere yoga worden bij Poweryoga de yogahoudingen (asana´s) met elkaar verbonden tot één vloeiende beweging. Deze gaan samen met een specifieke ademtechniek: de Ujjayi adem. In de Asthanga-yoga ligt de routine vast. Bij Poweryoga wordt een mix gemaakt van asana´s, waardoor een nieuwe routine ontstaat.

Het beoefenen van Poweryoga levert je kracht, flexibiliteit, balans en energie op. Het is een manier van bewegen waardoor je de allerbeste zorg besteedt aan je lichaam. En een manier die uitdagend blijft, hoe ervaren of bedreven je ook bent.

Deze les is geschikt voor je als je al wat ervaring met yoga (Easy Flow 2 of Balance) hebt opgedaan.