Enter your keyword

Nicolette Datema-Knol

Nicolette Datema-Knol

In 2012 ben ik begonnen met het volgen van (Mindfulness) yogalessen en heb ik een training Mindfulness gevolgd. Toen ik merkte wat een positief effect yoga heeft op mijn welbevinden, wilde ik dat in eerste instantie delen met mijn leerlingen op school. In 2013 heb ik daarom bij De Blauwe Vlinder de opleiding tot docent easyflow en poweryoga gevolgd. Ook verdiep ik mij sinds die tijd verder in Mindfulness en (Zen)meditatie. Rust, bewustwording en verbinding is voor mij erg belangrijk. Ik geniet van het volgen van yogalessen én het geven daarvan.

Inmiddels verzorg ik yogalessen op verschillende locaties en ben ik, naast docent, werkzaam als kinder- en jeugdcoach.

Warme groet,
Nicolette

Nicolette Datema-Knol

In 2012 ben ik begonnen met het volgen van (Mindfulness) yogalessen en heb ik een training Mindfulness gevolgd. Toen ik merkte wat een positief effect yoga heeft op mijn welbevinden, wilde ik dat in eerste instantie delen met mijn leerlingen op school. In 2013 heb ik daarom bij De Blauwe Vlinder de opleiding tot docent easyflow en poweryoga gevolgd. Ook verdiep ik mij sinds die tijd verder in Mindfulness en (Zen)meditatie. Rust, bewustwording en verbinding is voor mij erg belangrijk. Ik geniet van het volgen van yogalessen én het geven daarvan.

Inmiddels verzorg ik yogalessen op verschillende locaties en ben ik, naast docent, werkzaam als kinder- en jeugdcoach.

Warme groet,
Nicolette