Enter your keyword

Online + buiten lessen

Harmonielaantje in Beverwjk

Online + buiten lessen

Online lessen:
Eversports is bezig met een videotheek waarin je opgenomen lessen kunt terug kijken. De eerste stap is gezet, je kunt een online les kopen, deze is onbeperkt te bekijken.

Er wordt nog gewerkt aan een mogelijkheid om met credits een online video aan te schaffen. Totdat deze optie er is bieden wij op het lesrooster ook lessen online aan. Wil je een specifieke les? Mail dan naar ons dan sturen wij je een online les on demand toe die je 1 maand kosteloos kan herhalen. Kosten 1 credit of 7.50.

Buitenles lokaties:

Lokatie Harmonielaantje: vanaf de Yogaschool ga je de Groenelaan in richting de Jonge Halewijn (kruispunt met de Duinwijklaan), vlak daarvoor aan de linkerkant ligt de inrit naar het Harmonielaantje. Aan het einde ga je links af door de poortjes. Wij zitten op het grasveld helemaal achterin.

Lokatie Breestraat 101 : je kunt naar binnen via de groene poortdeur aan de Breestraat, rechts van de voormalige pastorie (nummer 101). Deze is van het slot 15 minuten voor aanvang van de les en sluit bij de start. Het is dus belangrijk om op tijd aanwezig zijn. 

BELANGRIJK !
Schrijf je in via het lesrooster. Is de les vol in het lesrooster kan je op inloop meedoen als de les buiten gegeven wordt.
Neem je eigen yogamat mee.

Wil je de online lessen volgen maar heb je geen tools? Hieronder wat tips:

We maken in de lessen veel gebruik van tools zoals het stripje, rolletje en hoofdstand bankje. Misschien heb je deze tools niet in huis. Hieronder een aantal suggesties voor alternatieven.

Dunne/dikke rol:
De dunne rol is 45-50 cm breed en 10 cm hoog. De dikke rol is 15 cm hoog.
Misschien kun je een rol maken met een dikke handdoek, laken of dekbedhoes. Experimenteer een beetje. Sommige mensen hebben een ‘foam-roller’ van ongeveer die afmetingen.
Stripje:
Rol een handdoek heel stevig op tot een lange dunne rol van 6 cm breed (past mooi tussen de schouderbladen), 5 cm dik en 50 cm lang. Als het stripje wordt gebruikt in combinatie met de dunne rol in de bovenrug, kun je het vervangen door een kussentje van 10 cm hoog.
Blok voor ploeg/schouderstand:
Vouw/stapel een aantal dekens op elkaar tot een ‘blok’ van 50 cm breed en minimaal 5 cm hoog (mag ook iets hoger).
Hoofdstandbankje:
Voor een aantal oefeningen kun je het bankje vervangen door een stoel of een kruk.
Deze alternatieven voor de tools hebben niet precies hetzelfde effect als de echte tools, maar stellen je wel in staat om mee te doen met de les.

Natuurlijk zijn de strip (17,-), rolletje (39,95), paars blokje (9,95), riem, yogamat (29,95), meditatie kussentjes (24,95), oogkussentje (13,95) ook bij ons te koop. Wil je iets ophalen stuur dan een app naar 06 24 26 43 26.