Enter your keyword

Online lessen / sluiting

Online lessen – sluiting

Helaas moeten wij voorlopig onze deuren nog gesloten houden voor de lessen op de yogaschool. Maar ……

Wat kan wel 🙂

  1. We kunnen en mogen samen 1:2 buiten sporten. De docent begeleid meerdere groepjes van 2 met afstand van elkaar. Voor de duidelijkheid het is dus GEEN groepsles maar meerdere groepjes met onderling ruime afstand van elkaar. Credits 2 per sessie.
  2. Personal coaching 1:1 Mail naar info@yogabeverwijk.nl en geef aan wanneer jij beschikbaar bent en wat je wensen zijn. 5 credits per sessie van 45 minuten of € 42,50.

Reserveer de buitenlessen op het lesrooster. Bij slecht weer neem ik via de whats app contact met je op dus vul altijd je mobiele nummer in of stuur mij een berichtje met je naam op 06- 24 26 43 26.

Wat heb je nodig? – yogamat (bij droog weer alleen) makkelijk zittende (sport) kleding, (sport)schoenen en evt. een bidon met water. Kosten: 2 credits of € 17,50.

Ben je geen lid? Dan kan je ook meedoen. Reserveer en betaal via het lesrooster.

Natuurlijk blijven we ook online doorgaan! Kies uit:

1. LIVE meedoen via Zoom (reserveer in lesrooster, 15 minuten voor aanvang van de les haal je de link op via je boeking) 2. On demand via de Video’s (theek). Dit kan nu zowel op de computer als op de mobiele app. De nieuwsbrief kan je ook lezen op deze website onder contact -> nieuwsbrieven.

Iedereen met een geldig abonnement heeft een gratis lessenkaart videotheek ontvangen en kan kosteloos alle lessen on demand, 2x volgen. Dit kost je geen credits en keuze uit meer dan 100 lessen. De videotheek is te vinden via het lesrooster -> kopje videos

Online lessen:
Op het lesrooster, onder videos, kan je al onze lessen on demand thuis volgen. Dit is een extra, gratis service aan al onze trouwe klanten met een abonnement. Hoe werkt het? Ga naar jouw favoriet bij Eversports, natuurlijk Yogaschool De Blauwe Vlinder en bij het kopje video’s kan je alles terug vinden. Vragen of nog geen lessenkaart videotheek bij je producten staan? Wil je een video vaker dan 2x volgen? Mail mij dan op info@yogabeverwijk.nl dan maak ik het in orde.

Heb je geen abonnement en wil je toch graag onze lessen volgen? Met een maandabonnement online lessen kan je alle video’s 2x volgen (wil je vaker kijken mail mij dan!) en meedoen aan de LIVE lessen. Dit abonnement is per maand opzegbaar (!).

Live lessen:
Op het lesrooster staan iedere week diverse live lessen. Als het om een LIVE les gaat staat dit er duidelijk bij in de omschrijving. Download ZOOM hiervoor en haal 15 minuten voor aanvang de link op bij je boeking. Vragen ? Mail mij gerust op info@yogabeverwijk.nl

Wil je de online/ live lessen volgen maar heb je geen tools? Hieronder wat tips:

We maken in de lessen veel gebruik van tools zoals het stripje, rolletje en hoofdstand bankje. Misschien heb je deze tools niet in huis. Hieronder een aantal suggesties voor alternatieven.

Dunne/dikke rol:
De dunne rol is 45-50 cm breed en 10 cm hoog. De dikke rol is 15 cm hoog.
Misschien kun je een rol maken met een dikke handdoek, laken of dekbedhoes. Experimenteer een beetje. Sommige mensen hebben een ‘foam-roller’ van ongeveer die afmetingen.
Stripje:
Rol een handdoek heel stevig op tot een lange dunne rol van 6 cm breed (past mooi tussen de schouderbladen), 5 cm dik en 50 cm lang. Als het stripje wordt gebruikt in combinatie met de dunne rol in de bovenrug, kun je het vervangen door een kussentje van 10 cm hoog.
Blok voor ploeg/schouderstand:
Vouw/stapel een aantal dekens op elkaar tot een ‘blok’ van 50 cm breed en minimaal 5 cm hoog (mag ook iets hoger).
Hoofdstandbankje:
Voor een aantal oefeningen kun je het bankje vervangen door een stoel of een kruk.
Deze alternatieven voor de tools hebben niet precies hetzelfde effect als de echte tools, maar stellen je wel in staat om mee te doen met de les.

Natuurlijk zijn de strip (20,00), rolletje (39,95), paars blokje (9,95), riem, yogamat (29,95), meditatie kussentjes (29,95), oogkussentje (13,95) ook bij ons te koop. Wil je iets ophalen stuur dan een app naar 06 24 26 43 26.